היי זאת שוב שחר

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

05/10/2015 | 18:34 | מאת: שחר

ממש תודה על התשובה אם תוכלי להסביר לי כמה דברים שחשבתי עליהם ולא מצאתי תשובות... רשמת שהרופאה לא תדחוף מכשירים וידיים אז מה כן תכלול הבדיקה? אני כן אצטרך להתפשט? ואם לא ארצה? אני מתביישת מאוד מאוד מאוד ומפחיד אותי איך אעשה בדיקות כאלה כשאהיה גדולה יותר? אני גם לא מבינה מה הקשר בין אנמיה לבדיקה הזו? מה בודקים שם? מה זה משנה ממה האנמיה נגרמה?? גילו אנמיה שיביאו לי תקופה של ברזל מה זה משנה הסיבה על האנמיה? גם אמא לא יודעת לענות לי! עוד שבוע וחצי התור שלי אצל רופאת נערות

07/10/2015 | 22:18 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לשחר שלום רב תרגעי. המטרה של הפגישה היא יותר השיחה איתך ולא הבדיקה. מטרת הגניולוגית נערות היא להבין האם הסיבה לאנמיה כלומר הסיבה לחסר דם היא דימומי מחזור מופרעים שיש לשנות. זה הכל... ולמנוע המשך אנמיה. הבדיקה עצמה היא חלק שולי בפגישה . היא תסביר לך בדיוק מה יש לבדוק ואם תסרבי... אז תסרבי. והיא תאלץ להסתפק בנושא השיחה ואולי לומר שאינה יכולה להסיק מסקנות מספקות. אבל תהיי שם, תזרמי... ותראי שזה לא נורא כמו שאת חושבת בכלל... מריאנה

08/10/2015 | 09:13 | מאת: שחר

שרשמת שאני לא יהיה חייבת לעשות בדיקה כי אני לא רוצה תודה רבה!!!

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות