מחזור אצל ילדה בת 15.5

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

24/09/2015 | 11:07 | מאת: אורלי

שלום , בתי בת ה15.5 קיבלה מחסור מגיל 12 , לא תמיד היה סדיר .. מחזור אחרון נארך עד היום כ - 3 שבועות .. הייתכן מקרה כזה ? למי צריך לפנות ? תודה ( קבעתי תור לרופאת נשים ) אבל מעבר צריך ללכת לעוד גורם?

04/10/2015 | 23:22 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לאורלי שלום רב המחזור אצל ביתך כבר היה צריך להגיע למצב של סדירות. יש מסר סיבות למחזורים לא סדירים וארוכים מדי הקשורים לתחום ההמטולוגי, לתחום האנדוקריני וגם לתחום הגניקולוגי. ניתן בהחלט לפנות לרופא נשים המתמחה בנערות. שיתחיל את הברור כולל בדיקה, בדיקות דם, ויפנה במידת הצורך לגורמים הנוספים . מצד שני, ניתן לפנות למרפאת נערות, כגון המרפאה באסף הרופא המשלבת באותו ביקור גניקולוגית נערות ואנדוקרינולוגית ילדים. בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות