רוצה להבין משהו...

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

22/08/2015 | 22:54 | מאת: אמא

לביתי בת ה 12 סביב הפטמות יש פסים אדומים שנראים כמו סימני מתיחה, כשנוגעים בזה מרגישים אותם...האם יש צורך להיבדק? מה זה? החזה רק עתה מתחיל להתפתח

28/08/2015 | 08:56 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום לאמא ככל הנראה מדובר בתבליך תקין של מתיחת העור על רקע של גדיל רקמת השד. הגיל תקין. יש מצים בהם ימני מתיחה אלו המכונים סטריה הם עדות לתהליך אחר כאשר קיימים גם בצידי הבטן וכאשר הם סגולים ורחבים במיוחד. ככל הנראה מדובר במצב פיזיולוגי אך כדאי לפנות לרופא הילדים להערכה לוודא בבדיקה גופנית

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות