הפרשות ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

10/03/2015 | 20:38 | מאת: סיגל

לביתי התחילו הפרשות ירוקות ולפעמים צהובות ונראה שלפעמים גם קצת רטוב בתחתונים. חשבתי שכדאי לבדק אצל רופא.. האם יש להתחיל עם רופא ילדים או רופת נשים או מישהו אחר להתייעץ איתו? תודה

21/03/2015 | 15:48 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב בתלןנה זו כמו בכל תלונה אחרת מומל קודם כל לפנות לרופא הילדיפ. הוא המכיר ברפואת הילדים לבוריה מכל הבחינות ויוכל בדרך כלל לתת מענה. במידה ולא ידע להפנות לפי הבדיקה הגופנית לרופא המומחה המתאים. בינתיים חיוני לשמור על הגיינה ולפנות לבדיקת רופא הילדים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות