יעוץ מיני לילדה בת9

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

26/10/2014 | 22:01 | מאת: יעל

שלום וברכה. בתי בת התשע סיפרה לי שהיא וחברתה לכיתה התחבאו בשירותים ונישקו אחת את השניה ונגעו אחת לשניה באיבר המין. קיבלתי את זה בהלם דיברתי איתה לגבי זה אמרתי לה שזה נורמאלי מה שהיא מרגישה וכשתגדל היא תלמד יותר על הגוף שלה והיא תגע במישהו שהיא תאהב ושהוא יאהב אותה אבל עכשיו היא קטנה מידי בשביל לעשות דברים כאלה וזה אסור. היא סיפרה לי שהיא נוגעת בעצמה במקלחת אמרתי לה שמותר לה לגעת בעצמה כל עוד אף אחד לא רואה וזה הגוף שלה וזה בסדר. האמת שאני הגבתי ככה כי קראתי שככה צריך להגיב אבל הזדעזעתי לגמרי ופשוט התחלתי לבכות אחר כך. היא כנראה קלטה את הפחד שלי ומאז כל יום היא חוזרת מבית הספר ומספרת לי הכל. שילדה דיברה לא יפה וקיללה . שהיא בטעות ראתה לילדה את התחתונים שילדה אחת נישקה את אחותה בפה שבטלויזיה הילדים התנשקו.. אני מקשיבה לה אבל אני באמת לא מבינה למה היא מרגישה צורך לספר את הדברים האלה ואם זה נורמאלי אני באמת לא יודעת מה לעשות אם תוכלו לייעץ לי יותר מאשמח.

11/11/2014 | 22:40 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב זהו פורום רפואי אנדוקריני. מה שאת מתארת הוא יותר תהליכי התמודדות התנהגותים עם הסביבה, התקשורת. אני חושבת שיש מקום לפנות לייעוץ פרטני אישי התנהגותי בכדי שתקבלי הדרכה וגם ביתך. בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות