מוליך של טמפון

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

06/09/2014 | 06:54 | מאת: רחל

שלום רב, ביתי בת ה 13 ניסתה ללא ידיעתי , בפעם הראשונה טמפון עם מוליך מקרטון ואחד המוליכים נשאר בפנים כ 19 יום. היא פחדה שנשאר משהו בפנים אבל לא היתה בטוחה . המוליך יצא שלם אבל יש לה הפרשה ללא חום וללא כאב או צריבה. מה עושים?

07/09/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב ככל הנראה לא נגרם כל נזק אבל כדאי לפנות לבדיקת רופאת נשים. יש רופאות המתמחות באוכלוסיית נערות במידה ויש חשש מה"טראומה" של פגישת רופא נשים. כגון מרפאת גניקולוגיה ילדין באסף הרופא. בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות