הפרשות בגיל ........13

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

01/06/2023 | 23:11 | מאת: אמא

שלום אני אמא לבת 13 לאחרונה היא משתפת אותי שיש לה הפרשות בצבע צהוב על התחתון עדיין לא קיבלה מחזור היום היא הראיתה לי את ההפרשה על התחתון והבחנתי שקצת יש צבע ירוק טיפה אבל הצבע השולט צהוב אבל יש ממש ירוק בקטנה אין לה צריבה ולא גירוד כלום קבעתי בדיקה אצל רופא נשים אבל נלחצתי האם זה משהו מסוכן?

שלום, הפרשות בגיל הזה לקראת קבלת. הווסת יכולות להיות תקינות, אך קשה לי לומר בלי לדעת עוד מאפיינים אודות התפתחות הבת שלך. ממליצה ללכת להבדק אצל רופאת נשים על פי התור שנקבע.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות