דימום שחור לווסת ראשונה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

10/04/2023 | 09:31 | מאת: אדל

שלום, ביתי בת 12 ולפני כיומיים נראו כתמים שחורים על התחתונים. הנחתי אותה להשתמש בפדים כשבכל החלפה נכנסתי יחד איתה לראות את הממצאים. בכל החלפה היו כתמים שחורים כמו דם קרוש וגבשושי, וזה נראה כמו צואה. היתה פעם שבניגוב נראה על הנייר מעט צבע ורוד. האם זו הווסת הראשונה? הצבע והמרקם תקינים?

09/05/2023 | 10:00 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב ללא בדיקה לא ניתן לדעת את מקור הדימום, במידה והמקור מהרחם ייתכן ומדובר בדם ישן. ממליצה לגשת לבדיקה במידה ולא ידוע מקור הדימום

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות