ווסת לא סידרה אצל ילדה בת 13.5

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

16/10/2022 | 08:11 | מאת: אליה

שלום הילדה בת 13.5 קיבלה מחזור בגיל 10.5 לאחר שנתיים היא עשתה דיאטה קיצונית והמחזור איחר 3 חודש הלכנו לרופאת נשים עשינו בדיקות דם ואולטרסאונד היא אמרה שהאיחור בעקבות הפרעת אכילה. היא החלה לאכול ולעלות במשקל המחזור חזר אך אחרי 4 חודשים הוא הפסיק ל42 יום. חודש אחרי 23 יום המחזור היה חלש וצבע כהה 3 ימים יש לציין שהילדה עלתה במשקל ואוכלת . האם יש בעיה עקב אי סדירות ש להמחזור?

20/10/2022 | 20:15 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום אליה. הנערה זקוקה למעקב רופא/ת ילדים, רופאת נשים/ נערות , שקילת ביצוע הבדיקות בשנית והתנהלות בהתאם

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות