דחיית מחזור לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

10/05/2022 | 08:22 | מאת: יאנה

היי , אשמח לדעת האם יש כדורים או משהו שיכול לדחות מחזור לילדה בת 11 שניתן לקבל מהרופא. יש לנו תור לרופא הבעיה שבגלל עומסים זה עוד הרבה זמן ואני צריכה לדעת מה לעשות כרגע והאם יש למה לחכות לתור בכלל. יש לנו חופשה שסגרנו אחרי הרבה זמן של תקופת קורונה ומדובר בחופשה שהיא בגדול בטן גב ככה שהאטרקציה הכי גדולה שלה זה הבריכה שהילדה אוהבת מאוד לצערי הבנו שהחופשה נופלת בתאריך המחזור של הילדה בדיוק ואנחנו לא יודעים מה לעשות עכשיו אשמח להכוונה בבקשה תודה רבה

18/05/2022 | 14:44 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום יאנה בעיקרון ניתן לדחות ווסת אך יש צורך בפגישה אצל רופא/ת נשים ואנמנזה מסודרת טרם החלטה על מתן הטיפול

26/05/2022 | 18:10 | מאת: יאנה

היי, תודה על המענה היינו אצל רופא והוא רשם לנו norethisterone acetate tab אשמח דעתך על זה כי הבנתי שיש עוד סוגים לזה בנוסף הוא אמר לי להתחיל לתת לילדה החל מיום 19 למחזור שהתחיל היום ועד 7/7 אחרי שחוזרים מחופשה, האם הבנתי אותו נכון?

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות