קרום בתולין…………………..

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

09/05/2022 | 22:01 | מאת: דנית

שלום דר הבת שלי בת 12 כבר כמה שנים הבחנו בחוט שיוצא מהנרתיק לפני כמה חודשים הלכנו לרופא נשים אמר שזה קרום הבתולין ואם זה מפריע צריך לבצע ניתוח להסיר את זה. מיום ליום זה מתעבה ומציק לה עד בכי אפשר בבקשה להסביר לי מה זה הניתוח והאם מסוכן לילדה ,?? תודה רבה

18/05/2022 | 14:39 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דנית אני סבורה שמידע כזה על אופי התיקון ומשמעותו יש למסור בעל פה כאשר ניתנת אפשרות לשאול שאלות ולהיענות, כמובן יש צורך בבדיקה כי המידע שניתן אינו מספק (יש צורך לראות במה מדובר בדיוק, גודל הרקמה הבולטת ומיקומה) ממליצה לשאול את רופא הנשים המטפל או לפנות לרופא/ה נוספים לבדיקה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות