התפתחות מינית מאוחרת

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

09/05/2022 | 13:10 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת 13.5, רזה מאד, נמוכה יחסית לבנות גילה. ללא סימני התפתחות מינית כלל. צילום כף היד מתאים לגיל 10. אני קיבלתי מחזור בגיל 15.8 אך לא הייתי צנומה כמוה בבגרותי. הינו במעקב אינדוקרינולוגי אך בתי חשה אי נוחות מההתעסקות בגופה וביקשה לקחת הפסקה ולתת לזמן לעשות את שלו.. שאלתי היא, האם לדאוג עקב האיחור והפער ולרוץ לטיפול או שניתן להמתין ואכן לתת לזמן לעשות את שלו? תודה רבה

11/05/2022 | 13:16 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב בכדי לקבל מענה לשאלתך עליכן לשוב למעקב ה אנדוקרינולוגי שהתחלתן, שם יוצגו בפניכן הנתונים ואפשרויות המעקב והטיפול

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות