ילד מתבגר בן 17 לא מכבד

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

25/02/2022 | 15:41 | מאת: דפנה

שלום רב בני בן 17 . כמו כל ילד מתבגר מתווכח איתנו על כל דבר , הוא הילד הבכור בבית . יש אחריו 2 אחים קטנים, הוא כל הזמן לא מדבר לא יפה ואח האמצעי : משפיל אותו , יורד עליו כל הזמן .השבוע התעצבנתי עליו ומאוד כעסתי עליו ועל ההתנהגות שלו כלפי אח שלו. חשוב לציין שהמתבגר לא עושה כלום בבית . לא מתייחס לטף אחד , כל הזמן בחדר שלו . יוצא כדי לאכול, לא תורם לבית כשמבקשים ממנו . בריב עם האח הקטן שלו,הוא טוען שבחרתי לקחת צד ואלי גם לא דבר יפה בכלל ובחוסר כבוד . מאז לא מדבר איתי, לא פונה אלי. זה נמשך כבר 3 ימים .לא מדבר גם לאח שלו . מכוון שאבא שלו לא היה כשזה קרה אז איתו הוא כן מדבר , אבל בקרירות מה עלי לעשות ?

03/03/2022 | 08:43 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום דפנה זהו אינו הפורום הנכון לשאלות מסוג זה… זהו פורום רפואי

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות