מחזור לא נורמלי

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

19/06/2014 | 18:52 | מאת: ליאת

שלום , ביתי בת ה14 קיבלה לראשונה מחזור ב5.4.13 2 המחזורים הראשונים היו סדירים ומצוינים . המחזור האחרון שלה נמשך כבר 22 ימים עם דימום כבד וחזק מאוד פניתי אל קניקולוג שהביא לה גלולות , אבל רציתי לשאול מדוע זה קורה והאם יש בעיה ? מודאגת מאוד תודה רבה.

24/06/2014 | 22:46 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב יש מגוון רחב של סיבות למצב שתארת. תפקיד הגלולות הואלעצור במיידי את הדימום הנוכחי. בהמשך יש מקום לבצעברור לגבי הסיבה ומניעה. ניתן לפות למרפאת נערות באסף הרופא פקס 08-9779156 בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות