סימני מתיחה מה לעשות?

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

03/01/2022 | 11:41 | מאת: טל

היי דוקטור אני בת 16 ןיש לי קצת בצדדים של הישבן סימני מתיחה 46-47 קג 162 זה בסדר? למה הם הופיעו? איך אפשר להיעלים אותם? והאם שאני אגדל זה יחמיר? יהיה יותר? או שזה לא קשור ושאני אגדל ואהיה בהריון יופיעו עוד? זה אומר שהעור לא אלסטי? או לא מחייב שבעתיד יהיו עוד ויכול להיות שלא יהיו סימני מתיחה יותר? תודה!!

11/01/2022 | 20:29 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי טל אני לא בטוחה שמדובר בסימני מתיחה וממליצה להיבדק קודם כל ע״י רופא ילדים ובהתאמה לצורך ע״י אנדוקרינולוג/ית ורופא/ת עור.

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות