כאבים והפרשות אחרי אוננות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

03/12/2021 | 01:06 | מאת: ספיר

הקדמה לסיטואציה : 1) יש לי שחלות פוליציסטיות, גלולות לא עבדו, כעת בדיקור סיני , היה לי מחזור שנגמר לפני שבוע. 2)אובחנתי אם פוסט טראומה מורכבת עקב התעללות רגשית קשה, כל הילדות שלי עד הייתה לי בעיה של אוננות כפייתית ולא הבנתי מה זה ולמה. בילדות עד כיתה ט בערך זה היה בכל רגע נתון גם ברחוב, בכיתה, ליד אנשים, כל היום, לא הצלחתי להתרכז ולעשות כלום, אחר כך לבד הצלחתי להפסיק, אבל עדיין כשהייתי לבד וכ'ו לא הצלחתי להפסיק, עד רמת כאב, אובססיה, לא נהנית, פשוט גורמת לעצמי סבל זמן ארוך ורציף. בסופו של דבר הצלחתי לבד להפסיק גם את זה. עכשיו אני בטיפול פסיכולוגי ואני מצליחה אפילו יותר להתרכז ולשלוט בעצמי, אבל פתאום חווה רגרסיה קשה, חזרתי לבית שלי, חווה את אותם הדברים, הצפה רגשית מטורפת, מעדיפה לגרום לעצמי סבל מיני מאשר לווסת את עצמי עם לחתוך ורידים... לכן אוננתי, חזק כואב הרבה רציף הרבה גמירות ברצף. וכואב לי מאז, שלושה ימים, כואב לי הגב התחתון והשחלה בצד ימין, אני מסריחה משם אפילו דרך המכנס, מזעזע, והפרשות מטורפות פשוט נזילה לבנה שלושה ימים. עשיתי לעצמי משהו? הגוף שלי רגיל מהילדות להתעללות המינית הזו בעצמי וכן זוכרת שכאב לי הרבה אבל עכשיו זה לא היה בשיא ועדיין ישר אחרי זה כל התסמינים האלה שפירטתי. המחזור היה לפני שבוע, וכואב לי כאילו אני מקבלת מחזור. אשמח לעזרה / הסבר / יעוץ

09/12/2021 | 08:37 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי ספיר ישנן תלונות שונות שאת מתארת שמצריכות בדיקה, ממליצה להבדק אצל רופא/ת נשים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות