דימום וסת חודש לנערה

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

18/10/2021 | 18:26 | מאת: אנונימית

שלום רב, ביתי בת 14 עם מחזור לא סדיר, כבר למעלה מחודש מדממת דימום מוגבר , כאבי בטן חזקים ,חולשה וסחרחורת. קיבלה מרופאת נשים הקסאפרון, ודופסטון. בבית מרקחת לא הסכימו לתת את הדופסטון מאחר והוא מיועד לנשים מעל גיל 18... מה הסכנות אם לוקחים? הרופאה אמרה שהיא נותנת לנערות בלי בעיה.. מלחיץ אותי וטרם התחלנו טיפול תרופתי. אשמח לעזרה

16/11/2021 | 10:57 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום רב יש צורך בפרטים נוספים כדי לדעת מהו הטיפול המומלץ. ממליצה להבדק במרפאת נעורים , ישנן בדיקות נוספות שיש לבצע טרם החלטה על טיפול

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות