התפתחות מינית מואצת

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

23/05/2021 | 22:23 | מאת: נועה

בת 11 גובה 1.40 רואה אצלה התפתחות מינית מהירה מאד בשנה האחרונה שיער ערווה בית שחי וחזה אך ללא צמיחה לגובה כלל במאי 2020 גיל עצמות תאם לגיל 9 והשבוע תאם לגיל 11 וחצי. בנוסף מבחינה ריגשית וקוגנטיבית מתאימה לגיל נמוך בהרבה איך לתווך לה את כל הנושא והאם יש מה לעשות בנוגע לגובה? האם היא אמורה על פי הסימנים לקבל וסת ממש בקרוב?

27/05/2021 | 11:25 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי נועה על פי הסימנים נראה כי ווסת ראשןנה צפוייה להגיע בקרוב. בנוגע לגיל עצמות מול גיל כרונולוגי- נראה לפי הכתוב כי הם תואמים

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות