בת 10.5 ודקפפטיל דפו 11.25 מ"ג

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

08/02/2021 | 08:42 | מאת: יעל

שלום דר' בתי בת 10.6 חודשים קיבלה זריקה ראשונה של דקפפטיל דפו 11.25 מ"ג לפני 6 שבועות, בהתוויה של חוסר בשלות רגשית להתמודדות עם מחזור. חודש לאחר הזריקה הראשונה החזה שלה התחיל לקטון באופן משמעותי . האם החזה אמור להיות שטוח לאחר 3 חודשים מתחילת הטיפול? ומה קורה לאחר הפסקת הטיפול - החזה יחזור לצמוח ויגיע לגודל כפי שהיה מיועד להיות ללא הטיפול? בנוסף, לפי מה מחליטים אם להמשיך בטיפול או לא לאחר 3 חודשים ראשונים? תודה

06/04/2021 | 13:11 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום יעל, ממליצה לגשת להבדק ע״י אנדוקרינולוג/ית מטפלים בנוגע להמשך הטיפול

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות