מחזור שנעלם.

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

22/01/2021 | 09:40 | מאת: גלית

שלום אני בת 15 לא מזמן טסתי לבקר את המשפחה שלי (ארץ אחרת קר פה מישראל😅) המחזור שלי היה סדיר והחודש הוא מאחר ולא הגיע האם זה בסדר? פעם לפני שנתיים בערך היה לי דבר כזה שאיחר חודשיים ,עישנו בדיקות ברוך ה טפו טפו אמרו שהכול בסדר... זה לא התסמונת שחלות פולצסטיות ? מה אפשר לעשות? מה קורה שבמחזור נעלם לאן הכול הולך? זה בסדר? תודה רבה)

01/02/2021 | 10:58 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

היי גלית לפעמים יש שינויים בווסת שהינם תוצאה של סטרס , פעילות גופנית מאומצת, דיאטה ועוד. בהנחה שטרם קיימת יחסי מין, קרוב לוודאי שזה יסתדר בפני עצמו. יש לבצע אולטרסאונד אגן ובמידה ועדיין לא קיבלת ווסת- בדיקות דם מתאימות. ניתן לפנות למרפאת נערות

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות