ילדה בת 9.5, מחזור ראשון 8.1.19, מחזור שני 25.1

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

26/01/2019 | 19:36 | מאת: אמא

היי, לפני כשבועיים הבת שלי קיבלה ווסת ראשונה. פניתי לאנדוקרינולוגית שהמליצה על זריקות לעיכוב המחזור. פניתי שוב לרופאת הילדים וקיבלתי מרשם לזריקות. תהליך לקח שבועיים בו הבת שלי הייתה עם חום כשבוע. התכוונתי לקחת אותה לזריקה הראשונה ביום שני. אתמול, הופיעה הווסת השניה. מה לעשות? האם מצריך בירור דחוף? למי לפנות? האם להתחיל את הזריקות כבר עם הופעת המחזור השני או שזה אסור? אשמח לקבל עיצה. אני לחוצה מאוד, היום שבת ואין לי למי לפנות ולא ברורה לי רמת הדחיפות. תודה

11/02/2019 | 06:08 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב עלייך מן הסתם לפנות לרופאות שכבר מטפלות בך לאנדוקרינולוגית ול רופאת הילדים בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות