מחזור ארוך מאוד

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

09/04/2014 | 00:13 | מאת: רוי

הבת שלי קיבלה מחזור בגיל 9, כיום היא בת 10. רוב המחזורים סדירים ונמשכים 5-7 ימים. המחזור האחרון נמשך כבר כמעט שבועיים, אני מאוד לחוצה. האם זה תקין? אודה לתשובה...

23/04/2014 | 23:44 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

לרוי שלום רב אני מקווה מאוד שהמחזור כבר פסק ואם לא אז אני מבקשת לפנות למיון ילדים בקרבת ביתך לשם הערכת בדיקות דם ו US ורופא נשים . בכל מקרה מחזור ראשון בגיל 9 שנים מצרך ברור לגבי הסיבה ואני בטוחה שכבר היית אצל אנדוקרינולוג ילדים. אם לא - אנא פני למרפאה אנדוקרינולוגית ידים או למרפאת נערות המומלצת יותר במקרה שלך כמו המרפאה שישי באסף הרופא (08-9779151 או 08-9779150). ונא להגיע לבקרת הזו עם רישומי כל המחזורים שישי בידך. דימום שנמשך שבועיים בשנים הראשונות אינו נדיר אך מצריך ברור וטיפול למניעת הישנות. בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות