דימום ארוך ונראה לי לא תקין

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

25/11/2018 | 09:36 | מאת: מגי

בתי, בת 14.5 מדממת כבר חודש. זה לא הוסת הראשאונה, למרות שהראשונה היתה כבר לפני כמה שנים,בכתה ה'. היום היא בככתה ט. האם זה תקין? אני דואגת...

04/12/2018 | 20:51 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב לא תקין מצריך ברור מבחינה כללית - כביטוי למצב רפואי ססטמי, , גניקולוגית ואנדורניולוגית. מציעה שקודם כל תגשי לבצע בהקדם בדקות כלליות אצל רופא הילדים בעיקר ספירה וקרישה ומלחים וסוכר ותריס וצליאק לפי שקול דעתיו ובהמשך רופא נשים . וברור אנדוקריני אחרי ןכן חשוב למצוא סיבה לחסר האיזון שחל בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות