בדיקות הורמונליות לבנות 11.5

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

30/08/2018 | 20:37 | מאת: אמא לתאומות

ערב טוב קבלתי את התשובות של הבדיקות ההורמונליות של התאומות שלי בנות 11 וחצי אין מינמום מקסימום כך שלא מובן לי. Lh - luteinizing hormone : שתיהן קטן מ0.5 Fsh: תאומה א4 תאונה ב 3.6 Estradoil child : קטן מ44 לשתיהן Progestrone : 2.9 האם זה תקין ?

06/09/2018 | 11:08 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב לא ניתן להתייחס לתוצאות בדיקות ההורמונאליות ללא בדיקה גופנית בדרך כלל הרופא האנדוקרינולוג שמפנה לבדיקות הוא זה שמפענח אותם עבור המטופל בהתאם לממצאי הבדיקה בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות