דחיית מחזור לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

10/08/2018 | 12:30 | מאת: טל

שלום, היום הייתי אצל רופא נשים כי אנחנו טסים לחול והבת שלי צריכה לקבל מחזור בדיוק שנטוס הרופא נתן לי בשבילה כדורים שידחו לה את המחזור בשם דופסטון. האם זה בסדר לתת לה בגיל כזה ? אני לא רגועה.. תודה

16/08/2018 | 05:17 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב התרופה המצויינת הינה הורמון שתפקידו לייצב את הררית של הרחם ולמנוע את הדימום ללא ופעות לוואי משמעותיות למעט כאב ראש, אפשרי מעט שינוי מצב רוח ושיבוש קל של משך הדימום. מדובר בטיפול שאינו מחוייבכפי שציינת לחלטתך בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות