בת 17 - כאבי מחזור מוזרים

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

07/11/2017 | 20:58 | מאת: מעיין

שלום, אני בת 17.5 וסובלת מזה זמן מכאבי מחזור די קשים. הכאב מופיע בד"כ בבטן התחתונה והוא מלווה לעיתים בכאב ראש ובחילות. לאחרונה החל בנוסף לתקוף אותי כאב חזק מאוד באיזור הטוסיק. לפעמים הכאב מרגיש כמו התכווצויות ולעיתים תחושה של דקירות חזקות בטוסיק. האם מדובר בכאב נורמלי למחזור או שמדובר בבעיה אחרת שאינה קשורה למחזור ורק מועצמת בתקופת מחזור? מה עושים להקל/למנוע את הכאב?

10/11/2017 | 22:35 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב זוהי תלונה שכיחה אני מציעה שתפני לרופא נשים לשם בדיקה ולשם פתרון ספציי שיתאים לך. יש מספראפשרויותלפתרון שכל מקרה מתאים לטיפול אחר גללולת, נוגדני דלקת, מפחיתי דמם - כל מקרה לגופו בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות