פטמות שטוחות בגיל התבגרות

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

20/08/2017 | 10:53 | מאת: חנה

מבקשת לדעת האם מצב של פטמות שטוחות (או אולי שקועות?) אצל ילדה בת 11 שהחלו אצלה כבר ניצני שדיים, האם ישנה סבירות שהתופעה תחלוף והפטמות יזדקרו עם תהליך צמיחץ השדיים בשנים הקרובות? או שהסיכוי לכך נמוך? יש לציין כי מגיל צעיר נראתה פטמה שטוחה ללא שפיץ נרטה לעין. תודה

20/08/2017 | 19:57 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב מבנה הפטמה ישתנה עוד במהלך ההתבגרות המינית. יש להמתין בססלנות עד לתום התהליך, כולל כשנתיים לאחר קבלת הדימום הווסתי. במידה ואז מבנה הפטמה יראה לנערה כלא מתאים ניתן יהיה לפנות לייעוץ פלסטי. עד אז אין צורך, יש להמתין להשפעה ההורמונאלית בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות