הפרשות חומות לנערה בת 13

דיון מתוך פורום  התבגרות מינית - נערות ומתבגרות

04/06/2017 | 19:02 | מאת: ללי

שלום רב, אצל בתי בת 13 התחילו בחודשיים האחרונים להופיע הפרשות חומות, נמשכות מס' ימים. הופיעה פעם אחת במשך מס' ימים בתחילת חודש מאי. ועכשיו הופיע שוב. לא הפרשות דמיות. טרם קיבלה ווסת. מפותחת לדעתי בנורמה לגילה מבחינת חזה ושיער ערווה. האם זה תקין? האם מדובר בקבל ווסת / חלק מתהליך... תודה

11/07/2017 | 17:28 | מאת: ד"ר מריאנה רחמיאל

שלום רב כן, הפרשות חומות המגיעות בתדירות של אחת לכחודש וחצי הן מחזור.בהתחלה אכן אופן הדימום מעט שוה ויכול להתבטא תחילה בהפרשות חומות ובהמשך יהיה הדימום בברכה

מנהל פורום התבגרות מינית - נערות ומתבגרות