סוכרת נעורים שאלה .

דיון מתוך פורום  סוכרת בגיל הרך ובילדות

13/11/2014 | 12:27 | מאת: אבי

שלום, הבן שלי בן 7 עם סוכרת נעורים אני שוקל לרכוש עבורו צמיד זיהוי רפואי, שיהיה עליו קבוע. כמה צמיד כזה רלוונטי לילד בבית ספר ? האם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת ?

שלום רב בארהב ובצפון אריקה הצמיד הזה נפוץ מאוד ומוכר מאוד. בישראל פחות אך עדיין מוכר בעיקר על ידי צוותים רפואיים. רוב המטופלים בישראל אינן עונדים צמיד זה בברכה

25/11/2014 | 12:03 | מאת: ירון

היי הבת שלי עונדת את הצמיד הזה קבוע היא מאוד אוהבת אותו חשוב מאוד לענוד צמיד רפואי , אנחנו קנינו מחברת מדיתג באמת מציל חיים !

מנהל פורום סוכרת בגיל הרך ובילדות