שאלה על תרופות לסינוסיטיס

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

02/01/2014 | 12:35 | מאת: ליליאן

אני לא בדיוק יודעת מה זה הומאפתיה ממה מורכבות התרופות הטבעיות שמוכרים בסופר פארם? אני רציתי לראות רכיבים ולא מצאתי-זה אומר שזה פטנט סודי?? שלא מוכנים לגלות לחולה? אני חוששת לשתות משהו שאני לא מכירה את רכיבים שלו אשמח להמלצות בנושא סינוסיטיס -על מה הומאופתיה ממליצה? תודה

שלום ליליאן, אתחיל עם תשובה לסוף דברייך, יש הרבה תבריאים שמטפלים בסינוסיטיס כדאי לבקר אצל הומיאופט לתקבלת תבריא שמתאים לך באופן אישי. עם זאת יש תכשירים טבעיים שיכולים לתת פתרון אקוטי טוב- ההמלצה שלי היא SINOL-M ניתן להשיג בבית מרקחת פרטיים ובבתי טבע. אם תרצי דברי איתי בטלפון ואסביר על זה עוד. בתשובה לתחילת דברייך : חייב להיות כתוב על התכשיר/מוצר מה ההרכב שלו באופן ברור. אם לא מצאת בררי עם הרוקח , בכל מקרה ממליץ לא לרכוש לפני שיודעת מה התכולה. נשמח לסייע עוד צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות