PROTEIN- U STRIP

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

05/10/2013 | 22:27 | מאת: dana

בבדיקת שתן ראשונה שעשיתי יצא לי ערך שלילי של PROTEIN- U STRIP. בתרבית השתן גילו לי חיידק e-coli.כמו כן יש לי לחץ דם גבוה ובאולטרסאונד בטן שעשיתי לפני זה גילו הרחבה של מערכת מאספת בכליה שמאלית. בבדיקת שתן פעם שניה בהבדל של 20 יום שעשיתי הערך של חלבון PROTEIN- U STRIP היה 10 . 1) מה יכול להשפיע על ערך PROTEIN- U STRIP שבפעם ראשונה יצא שלילי ואחרי 20 יום של בדיקה נוספת יצא עם ערך 10? 2) על מה מעיד חלבון בשתן כלומר על איזה בעיה? 3) האם חלבון בשתן יכול להיות כתוצאה מפטריה בנרתיק ? 4) האם יש טיפול טבעי וצמחי מרפא ואוכל שיכול לעזור להוריד PROTEIN- U STRIP לערך "שלילי" כמו שאמור להיות? 5) האם יש קשר כלשהו בין PROTEIN- U STRIP לחיידק e-coli? 6) האם יש טיפול טבעי כדי להוריד PROTEIN- U STRIP לערך "שלילי" כמו שאמור להיות וגם להיפטר מחיידק e-coli? תודה

שלום, רוב שאלותייך אינם מתאימות לפורום זה. יש טיפול טבעי, הומיאופטי או צמחי שעשוי לסייע למצבך לרבות טיפול בחיידק הE-COLI פנה אל מטפל רשום או דבר איתנו ונכוון אותך, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות