שטף דם בפין

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

20/08/2013 | 17:26 | מאת: דרור

שלום , במהלך צנתור שנעשה לי דרך הפין להוצאת שתן , נוצר לי שטף דם בראש הפין , האיזור שם כחלחל , הבנתי שיש כל מיני משחות שמסייעות לתהליך ההחלמה ? האם תוכל לפרט לי יותר ? וכן להסביר לי איך בדיוק הן עושות זאת ? שמות משחות מומלצות ?

מצטער, אינני מכיר משחות הומיאופטיות המתאימות לבעייתך. תוכל לנסות להיעזר בטראומיל של חב' היל שמשווקת ע"י אלטמן או בהיילסלב של ולדה - כל אלה יודעות לטפל בכאב, שטפי דם ודלקות אך יש להימנע מהמגע של הקרם/ג'ל ב"עין" הפין , הדבר עלול לגרום לצריבה ואי-נוחות.

מנהל פורום תרופות הומאופתיות