תרופה לגרון "הומוגן9"

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

09/07/2013 | 16:47 | מאת: שירלי

שלום, בטעות לקחתי בערך 15 כדורים של המוגן9 , כדורי מציצה לגרון, שניים ליום, התבלבתלי לצערי, במקום לקחת את החיזוק ל B12 לקחתי את זה.. במשך שבוע... מה לעשות? האם כדאי לראות רופא? אני בחודש 8. תודה על העזרה... אני קצת בלחץ מזה...

מספר שאלות: 1. אינני מכיר המוצר - אנא צייני שם מדוייק ושם החברה המייצרת 2. האם לקחת 15 במהלך השבוע או 15 באותו יום, כי אז כדאי לברר אצל רופא. אם 15 בשבוע - כדאי להוריד את מפלס הלחץ אך בהחלט העבירי פרטים ואברר מה תכולותם וכמה נזק עלולים לעשות, אם בכלל. צוות בית מרקחת מרכז הצפון

09/07/2013 | 22:10 | מאת: שירלי

שלום , תודה רבה על התגובה המהירה. הנה לינק אבל בצרפתית http://www.boiron.fr/Nos-produits/Medicaments-homeopathiques/Medication-familiale/Pathologies-hivernales/Homeogene-9 מקווה שזה עוזר. לקחתי 2 ליום במשך שבוע. תודה

12/07/2013 | 12:12 | מאת: שירלי

שלום לך צחי, אני אשמח לקבל את תגובתך. תודה

שלום שירלי, יכולה להירגע. ראשית מדובר בפורמולה ידועה של אחת הפירמות הגדולות בעולם לייצור תבריאים הומיאופטיים. שנית אין תבריא זה בעל פוטנציאל לגרום לנזק עבורך , גם לא בעת הריון. אלה הרכיבים בו : Arnica montana 3 CH Arum triphyllum 3 CH Belladonna 3 CH Bromum 3 CH Bryonia 3 CH Mercurius solubilis 3 CH Phytolacca decandra 3 CH Pulsatilla 3 CH Spongia tosta 3 CH Excipients : saccharose, lactose, stéarate de magnésium. שימרי את שנותר לימים של חורף ובעיקר לבעיות הקשורות באף אוזן וגרון... לידה משמחת, צוות בית המרקחת 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות