אשלגן גבוה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

23/04/2013 | 20:36 | מאת: רמי

שלום רב !! אני בן 62 וסוכרתי כבר 13 שנה . אני מטופל על ידי כדור שנקרא זנואט ומאוזן פחות או יותר .רמת האשלגן שלי די גבוהה 5.7 משנת 2009 . רופא המשפחה לא הסב את תשומת ליבו לזה. לאחרונה עברתי ניתוח של הוצאת כליה עקב גידול סרטני ובבית חולים נאמר לי שהאשלגן גבוה . גם לאחר הוצאת הכליה עשיתי בדיקות דם ורמת האשלגן נשארה זהה 5.7 . ביררתי כבר אצל רופא המשפחה ואצל נפרולוג ועד עכשיו לא עלו על הבעיה . אשמח מאד אם תוכל לענות לי . תודה רבה

שלום, אין פורום זה יכול לענות על שאלתך, כדאי לברר אצל נפרולוג. כל טוב, צוות בית המרקחת 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות