תרופות הומאופתית לאלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

27/09/2012 | 16:47 | מאת: לימור

אני סובלת במשך שני מאלרגיות במיוחד בתקופות מעבר , בא לידי ביטוי מהתעטשויות רבות וגירודים , אני רוצה לדעת אילו תרופות אלטרנטיביות מומלצות

היי לימור, ישנם גישות רבות לטיפול באלרגיות , הסינים מתייחסים בעיקר לכבד ולריאות, נטורופתים יסירו גורמי אלרגיה _אם אפשר) ויחזקו עם צמחים מתאימים או ביופלבנואידים ו/או ויטמין C , הומיאופתים יתייחסו לפרטים מיוחדים יותר באישיות וגם כאן יש תבריאים נפוצים כמו allium cepa (בצל) שיכולים לבוא בחשבון. אני מציע כי תפני לנטורופת או הומיאופת לקבל התייחסות אישית לאלרגיה שלך וכמובן תוכלי להיוועץ בבית המרקחת בטל- 035464777 . שנה טובה צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות