כדורי גאסטריקומיל

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

06/04/2013 | 20:12 | מאת: מושה

-שלום רציתי לישאול האם שימוש בתכשיר הומהופתי שנקרא גאסטריקומיל באופן כרוני עלולים להיות מסוכנים ? האם מותר להשתמש באופן כרוני ? ואם לא עד כמה זמן מותר ? -האם ידועות תופעות לוואי בתכשיר שכזה אבא שלי משתמש בהם והוא טוען שהוא מרגיש מין תחושת ריחוף "כמעין לא מאוזן" האם זו נורה אדומה ויש מקום להפסקת הטיפול בכדורים הנ"ל או שזו תופעה ידוע הודה לכם מאוד על העזרה תודה מראש ...

שלום, טבליות גסטריקומיל מיועדות לטיפול בדלקת של הקיבה וגם בסימפטומים שונים הקשורים בקיבה , כמו צרבת. אין בעיה בשימוש כרוני בגסטריקומיל ואין התוויות נגד התכשיר. לרוב כשמדובר בגסטריטיס (דלקת של הקיבה) מומלץ ליטול ביחד עם טראומיל למשך שלושה שבועות - עד אז צריך שיהיה שינוי משמעותי ולא יש חשיבות לפנות לבירור אצל רופא המשפחה. לא ציינת הסיבה בעתייה אביך נוטל הטבליות . התופעה שאביך מציין אינה מוכרת לי וככל הבנתי והבירורים שעשיתי לא מוכרת בקרב עמיתיי. ממליץ בעניין זה לערוך בירור מקיף ולאתר הגורם לתופעה. מוזמנת להיוועץ בכל עת צוות בית המרקחת 0544242655

07/04/2013 | 11:33 | מאת: מושה

הבעייה היא תסמונת המעי הרגיז

היי, אכן תכשיר זה עשוי לסייע לתסמונת המעי הרגיז , אם כי אין זה קו ראשון בטיפול. ממליץ לפנות למטפל מתאים לקבלת ייעוץ מלא , אוכל להמליץ בטלפון צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות