מעי הרגיז

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

21/03/2013 | 20:13 | מאת: שמואל

1.שלום רציתי לישאול איזה תכשיר הומאופטית יכולה לעזור לי לבעיית המעי הרגיז והיכן אני יכול לרכוש אותה 2.בנוסף רציתי לישאול חבר הציע לי תכשיר הומאופתי שנקרא מגה פרוביוטיק האם זה יכול לעזור לבעיית המעי הרגיז ? הבנתי שזה חיידקים טובים האם לא מזיק לקחת על בסיס יומי ? תודה מראש

שלום שמואל, 1. יש תבריאים שונים ומגוונים לטיפול בבעייתך, חשוב להתאים באופן אישי עבורך (יש תכשירים ותבריאים מצמחי מרפא, הומיאופטיה קלאסית, מורכבת ועוד...) 2. אכן פרוביוטיקה עשוייה לסייע לך - בהחלט מומלץ ליטול תכשיר כפי שהמליץ חברך לפחות לשלושה חודשים - לרוב טיפול זה יהיה חלק מכמעט כל טיפול טבעי שתקבל. אין הגבלת זמן בטיפול בחיידקים פרוביוטיים ואלה עשויים לעזור גם בחיזוק מערכת החיסון ובמערכות אחרות . חג אביב משמח, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות