עזרה מיואש כבר

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

21/03/2013 | 08:42 | מאת: Vino

מיואש..קרוב לשלוש וחצי שבועות אני מרגיש רע!זה התחיל בשבועיים סחרחורות חוסר יציבות,זרמים בצוואר וקפיצות של השרירים המינון שלהם טיפה ירד ובשבועיים האחרונים התחיל לי קוצר נשימה כאב לנשום עמוק,חוסר יכולת לפהק זה נתקע,ושיעול יבש והרגשה כללית לא טובה אני מרגיש שהצוואר שלי טיפה חלש ורך לי מידי בשלוש שבועות האלה והנתון שהכי הכי מדאיג אותי הוא שכף יד שמאל נרדמת לי קבוע בשינה ושאני קם בבוקר היא רדומה וגם אחכ יש חוסר תחושה כזה. אני מנסה לחזור לתפקוד מלא אבל כל מאמץ קטן אם זה הליכה אם זה צילום שאני עוסק בוא מלווה בסיחרור קטן וחוסר יציבה. מה לא בדקתי!! MRI מוח,אימג,בדיקות אצל אולי 3 נוירולוגים,אורטופדיה,בתי חולים,בדיקות דם גם של בי 12,רופא ריאות בגלל הנשימה..הכל ללא ממצא חריג.הרופאים אומרים לי שזה ויראלי אגב עשיתי בדיקת דם לפני 4 ימים הcrp שלי היה 1.5 ואחרי שלושה ימים היה 2.1 ...ללא התייחסות של הרופאים..אגד התסמינים עם הקפיצות שריר באים מידי פעם ...מיואש,עצוב ואובד עיצות..חיי כבר לא אותו דבר מקווה שתעזרו לי חזור

שלום, אתה מתאר תמונה סוערת ולא פשוטה , אינני חושב שפורום זה הוא המקום. מוזמן לפנות לטלפון שלמטה ולאחר שאשאל אותך מספר שאלות אנסה לכוון אותך כפי הבנתי, בינתיים חג שמח ומשחרר צוות בי"מ מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות