טיפול

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

18/02/2013 | 12:00 | מאת: רוני

מה דעתך על הטיפות Oculoheel eye drops איך הם יכולים לרפא אלרגיה שכוללת צריבה בעין ומעט תחושת יובש {במידה ואני לא נחסף שוב לאלרגן } האם יש סכנה כולשהי לעין בשימוש בהם ? האם יכול לשפר תחושת יובש ? 2.במידה ומכיר מה מספרים על התכשיר לקוחותיך ?

18/02/2013 | 12:03 | מאת: רוני

האם יש לו היכולת למנוע שחרור היסטמין מהעין שאני יודע שזה מה שעשים טיפות עיניים אנטי היסטמיניות ? זאת אומרת אני שואל כי אני רוצה פתרון שיעביר את התסמינים ולא יעשה הקלה ושוב פעם יחזור וזאת כמובן שאני לא נחסף שוב לאלרגן שגורם זאת .

טיפות העיניים של HEEL שציינת - oculoheel , מכילות 4 מרכיבים: אופרזיה, קוחליריה, אכיניצאה וג'בורנדי - הטיפות יעילות לטיפול בדלקות של העין וגם של העפעף וגם מתאימות לעיניים מגורות ודומעות. לא ידועות תופעות לוואי ואין התוויות נגד. מנסיוני אלו טיפות מצויינות ויעילות גם למצבי אלרגיה. אינני יכול לענות לשאלת הפרשת ההיסטמין אם כי ישנם תבריאים הומיאופטים מורכבים המכילים היסטמין בדילולים הומיאופטיים וכאן בחרו שלא להשתמש בזה. זאת ועוד, אופרזיה הינו צמח הידוע בסגולותיו בטיפול באלרגיות והוא רכיב בפורמולה זו. לחברת וולדה יש טיפות עיניים על בסיס אופרזיה בלבד . אכיניצאה הידועה בסגולותיה כמחזקת מערכת חיסון וכאנטי-בקטריאלית ואנטי-ויראלית משמעותית , נמצאת אף היא בפורמולה זו וגם אותה יש בטיפות עיניים נפרדות לחברת וולדה או בשילוב רוז לחב' WALA, ובשילוב רוז או קוורץ (סיליקה) לחברת WALA. מעבר לאלה יש עוד סוגים מגוונים של טיפולים באמצעות טיפות עיניים המכילות צמחים וחומרים אחרים מאלה שמניתי כאן. נדמה כי כדאי שתראה איש מקצועי שיתאים לך את הטיפות הטובות ביותר עבורך. נשמח לכוון, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות