צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

22/09/2012 | 00:08 | מאת: אלף

לפני פחות מחצי שנה היה לי היליקובקטור פלורי ברמה גבוהה. לקחתי אנטיביוטיקה ובמקביל פרוביוטיקה (קיו ביוטיק) וכדורי חמוציות . הבדיקה החוזרת הראתה שהחיידק חוסל. המשכתי עם הפרוביוטיקה והחמוציות גם לאחר מכן כשיגרה. בשבועות האחרונים אני מגישה שוב אי נוחות ברום הבטן ואני חוששת ששוב יש לי את החיידק או דלקת בקיבה . קראתי הרבה על כך שצימחי מרפא יכולים לעזור - מה אתה ממל יץ לקחת ואיפה ניתן להשיגם תודה ושבת שלום

היי אלף, אכן יש צמחי מרפא בעלי פוטנציאל לסייע לבעייתך, מוזמן לפנות לנטורופת או לקבל המלצות לנטורופת בבית המרקחת. צמחי המרפא נרשמים ע"י נטורופת או הרבולוג ונרכשים בבית המרקחת.

21/10/2012 | 13:17 | מאת: יואב

המקרה שלי דומה שלך. כשחזרה התחושה נשלחתי לבדיקת גסטרוסקופיה שבה התגלה שהסיבה היא שיש גידול שפיר שהוסר בניתוח. אני ממליץ לפנות לרופא גסטרו כדי לא לקחת סיכון מיותר.

מנהל פורום תרופות הומאופתיות