טיפות לעיניים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

16/02/2013 | 16:33 | מאת: שמעון

שלום רציתי לשיטות האם טיפות שונות למניעת אלרגיה שיש בהם גם אפקט אנטי דלקתי כגון טיפות של חברת וולאדהeuphrasia eye drop 1 יכולים לגרום לקטרקט או לעלייה בלחץ בתוך למה אני שואל מכוון שאני רואה שבתרופות הקונבנציונליות אשר הם נגד זיהומים כגון סטרואידים כן גורמים לזה ... אשמח אם תוריד את חששי ותסביר לי מדוע זה לא יכול לעלות את הלחץ ולגרום לקטרקט ... תודה רבה מראש . האם טיפות אלו ממרכיבים טבעיים בלבד ?

16/02/2013 | 16:37 | מאת: שמעון

בנוסף אשמך אם תגיד לי האם מוצר זה מיוצר רק מרכיבים טבעיים או שבשילוב עם כימיים לפי מה שהיצרן טוען ? ואם יש נזק כולשהו בשימוש בטיפות או שהם בטוחות ללא נזקים

היי, כפי שכתבתי החומר הפעיל הוא צמח האופרזיה חומרים נוספים : Boric acid, sodium tetraborate. Isotonised with potassium nitrate. Oligodynamic silver conservation שים לב שגם החומר המשמר הוא חומר טבעי - כסף במינון מיזערי.

שלום, טיפות העיניים של ולדה שהזכרת עשויות מצמח האופרזיה. לא ידועות תופעות כפי שהזכרת . בספר החברה מצויין כי במקרים נדירים עלולה להיות תחושת בעירה בעת הטפטוף וגם זו חולפת מהר. מהיכרותי את WELEDA אם היו תופעות נוספות גם אם נדירות כמו זה שהזכירו, היו מציינים. בכל מקרה מדובר בטיפות הנמצאות שנים רבות בשימוש באירופה וגם בישראל . בריאות טובה, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות