מחקר חדש בקשר ל םופר קואנזים 10

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

03/02/2013 | 18:07 | מאת: בלה

שמעתי היום שלמוצר הנל יש תופעות לואי לא רצויות זה הופיע במחקר חדש שנעשה ץ האם אתה יכול לכתוב לי מה הם תופעות הלואי הנל

היי בלה, המוצר בטוח לשימוש ולא מהווה סכנה. ישנו מחקר אחד שאני מכיר, בו נתנו בין 600 מ"ג ל1200 מ"ג ליום, ובו ל4 משתתפים היו תופעות לוואי (שלא בטוח שקשורות ישירות לCO-Q10) . התופעות המתוארות כללו : צרבת, עייפות מוגברת וכאבי ראש. המלצתי בכל שימוש בתוסף תזונה או תרופה להתייחס בתשומת לב לגוף ובמקרה של שינויים משמעותיים כמו : כאבי ראש חזקים, שינויים במערכת העיכול, סחרחורות, הקאות, שינויים בראייה, התפרצות אלרגית בעור - להפסיק הטיפול ולגשת לרופא או למטפל להמשך בירור. נשמח לעזור צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות