בקשר לתרופות הומאופתיות

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

15/01/2013 | 19:06 | מאת: דנה

אני רוצה לקנות תרופה הומאופתי ללחץ דם גבוה ורציתי לדעת האם אפשר לקנות בלי אישור מהרופא? תודה מראש

שלום דנה, באופן כללי אין צורך במרשם מרופא. חשוב להיוועץ בהומיאופת לפני נטילת תבריא מכל סוג שהוא. שימי לב, יתר לחץ דם זוהי מחלה שהטיפול בה חייב להיות קבוע ומיידי, לא כדאי לדחות או לזלזל בטיפול. אפשר ואף רצוי לעבור לתזונה המיטיבה עימך, חשוב לבצע פעילות גופנית מתאימה וגם להפחית לחץ אך כל זה חשוב שיהיה בפיקוח רופא המשפחה. אפשר לטפל ביתר לחץ דם באמצעים הומיאופטיים או באמצעות צמחי מרפא ובאמצעות תוספי תזונה מגוונים, אך יש חשיבות לפגוש את האדם על מנת להתאים לו את התבריאים המתאימים. נשמח לסייע, צוות בית מרקחת מרכז הצפון 0544242655

מנהל פורום תרופות הומאופתיות