הבהרת צבע עור

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

21/09/2012 | 15:16 | מאת: שלום

שלום, אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל...יש לי שאלה דבר ראשון אני בהריון, בקיץ הזה כמו כל שנה קלטתי צבע לעור מהשמש ועכשיו מעוניינת להבהיר את זה, האם ממליצים לי על משהו שיעזור לי? נסיתי כמה תרופות סבתה אבל..לשוא אשמח לעזרה ותודה

היי, להומיאופטיה ונטורופתיה יש מה להציע עבורך, בכל מקרה חשוב לציין שתהליך ההבהרה ממושך ואינו דומה ל"מהירות" בה השגת את הצבע. מציע לפנות לנטורופת או הומיאופת או לצוות בית המרקחת שיוכל לעזור לך

מנהל פורום תרופות הומאופתיות