גזים אצל תינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

13/01/2013 | 18:42 | מאת: RY

שלום רב. בתי ניזונה אך ורק מתחליף חלב של סימילאק (למהדרין) וסובלת מגזים קשים, על אף שמקבלת לפני מרבית ההאכלות סימיקול (אחרי ניסיון לא מוצלח עם גרפווטר שגרם לה לפליטות רציניות). נודה לך אם תוכל להמליץ לנו על טיפות הומאופטיות. כמוכן, אם יש לך טיפים נוספים שיוכלו להקל עליה. תודה רבה וישר כוח!

שלום, לדעתי יש חשיבות לקבלת פרטים נוספים להבנת התמונה לפני שנוטלים תבריא כלשהו. באופן כללי להומיאופטיה יש לא מעט פתרונות לעניין קמומילה , למשל מהווה את אחד התבריאים היעילים ביותר לגאזים בעוללים, אך אין זה אומר שזה המתאים לביתך. ממליץ להיעזר בהומיאופט מוזמנת להיוועץ בכל עת צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות