אלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

13/01/2013 | 10:39 | מאת: שמעון

שלום רציתי לישאול אותך מה אתה חושב על הטיפות נגד אלרגיה של חברת (אלרגיה)naveh vision Irritated Eye איך הם בהשוואה לחברת ולטיפות מסוג זה wellada euphrasia eye drops מה לדעתך יותר טוב ויותר יעיל לטיפול באלרגיה האם יצא לך לתת את הטיפות של חברת naveh vision ועזר לו תודה רבה מראש

13/01/2013 | 10:53 | מאת: שמעון

והאם לפי ידיעתך התכשירים האלה מכילים גם אפקט אנטי דלקתי .

שלום, באופן כללי המוצרים שונים זה מזה כמעט בכל דבר : בזה של חב' NAVEH יש הממליס (כמרכיז אנטי-דלקתי מקל על הגרד ומחטא) ומקלנדולה המסייעת בריפוי , לעומת האפרזיה של חברת WELEDA המיוצרת לפי ערכי הפילוסופיה האנטרופוסופית. באופן אישי יש לי נסיון עשיר יותר עם ולדה אך גם מאלה של NAVEH אני מתחיל לקבל משובים חיוביים (די חדש על המדפיים אצלנו). בריאות טובה צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות