לגבי פן-רפא וי-ק 500

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

08/01/2013 | 12:14 | מאת: גידי אברהם

ישלי וירוס מדבק בגרון אז הלכתי לרופא שלי, לאחר כמה בדיקות הוא נתן לי מרשם לפן -רפא וי-ק 500, הרופא שלי אמר לי לבלוע את 2 כדורים בבוקר על בטן ריקה ו2 כדורים בערב גם על בטן ריקה. הבעיה היא שהמון אנשים אומרים לי שאם בולעים כדורים על בטן ריקה זה לא טוב ועדיף לבלוע את הכדורים אחרי האוכל, אני מקווה לקבל פה חוות דעת, תודה.

שלום גידי, להבנתי מדובר ברפאפן 500 מ"ג . יש להקפיד על הוראת הרופא , הוא זה שמכיר אותך ואת התרופה ויודע למצוא את הדרך הטובה ביותר דרכה אלייך. בעלון לצרכן תמצא כי ניתן לקחת את התרופה גם לאחר אוכל, אך כדאי להקשיב לרופאך ואם תרגיש שאינך מסופק ברר איתו שנית. באופן כללי, אין זה הפורום לשאלות אלה - זהו פורום לתרופות הומיאופטיות - אגב, ישנם תבריאים הומיאופטיים שעשויים לעזור לך, כדאי לבקר אצל הומיאופת בקרבת מגורייך. בריאות טובה, צחי אשרוב 054546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות