תסמונת המעי הרגיז

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

01/01/2013 | 10:58 | מאת: יצחק

שלום רציתי לדעת עם יש פתרון טיפול כרוני וטבעי בלבד שניתן להקל על תסמיני המעי הרגיז שכוללים מתן תכיפות של צואה ובחילות בבוקר עם הרגשה לא טובה. 1.מה שם הטיפול שניתן לרכוש ? ומה מינון הטיפול ? חשוב לציין שברצוני להשתמש בתכשיר באופן כרוני מכוון שלפי ידיעתי אין טיפול שמחסל את הבעיה הזאת לחלוטין. 2. האם יש תופעות לוואי או סיכונים מיוחדים או תופעות לוואי מיוחדות בטיפול זה מאחר ששככול הידוע לי מדברים טבעיים אין מה לפחחד מנזק בניגוד לתרופות קונבציונליות שיש להם השפעה של הרס כבד והרבה תופעות לוואי 3. לפי ניסיונך מה מידת יעילותן לבעיה זו ? הרבה תודות מראש .

שלום יצחק, תסמונת המעי הרגיז יכולה לנבוע ממשתנים שונים ולכן יש חשיבות להבנת כל עולמך (לרבות בדיקות דם/הדמיה , האם נוטל תרופות, רגישויות, איך נראית תזונתך ועוד..) על מנת להתאים לך טיפול מדוייק. עם זאת יש שני פורמולות בהן תוכל להשתמש ללא חשש : 1. אינה הומיאופטית - קומפלקס ויטמיני B (יש כמעט לכל חברה כזו פורמולה) 2. DIGESTODORON של חברת ולדה - פורמולה אנטרופוסופית מגיעה בנוזל או בטבליות - אם רגיש לגלוטן טול את הנוזל ואם לא אז בחר כפי שנח לך . בריאות טובה, צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות