תרופה טבעית לטיפול באלרגיה בעין

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

31/12/2012 | 16:02 | מאת: יוסי

שלום רציתי לדעת האם יש תרופות יעילות לטיפול באלרגיה בעין שנוצרה מחיתוך בצל כאמור אני יודע שטיפות קונבציונליות תפקידם לייצב תאי מאסט שמשתתפים בתהליך האלרגיה ויש בו אנטי היסטמין 1. האם יש אפשרות ליצור משהו טבעי שיעשה את אותם פעולות שהטיפות הקונבציונליות עושות ? ואם כן זה כרוך בסיכונים או תופעות לוואי כולשהן כמו שיש לטיפות הקונבציונליות כיום ? 2. לפי נסיונך מהי ההצלחה מתרופה טבעית זו . והאם יעילותה יכולה להיות ברמה של טיפות קונבציונליות. ממש חשוב ותודה מראש , יוסי.

שלום יוסי, אתה מתאר מצב מעניין שכן, בצל בדילול הומיאופטי הינו מן הפופולרים בתבריאים לטיפול באלרגיה ובמיוחד כזו המלווה בדמעות (שכןזה בדיוק מה שקורה כשחותכים בצל - עיקרון הדמיון בהומיאופתיה) לשאלתך: אני ממליץ על אחד משני הטיפות הבאות: gencydo eye drops של חברת ולדה או euphrasia eye drops של אותה חברה. מנגנון הפעולה של אלה נשען על המחשבה ההומיאופטית בשילוב הפילוסופיה האנתרופוסופית. אינני יודע לעשות השוואה כפי שאתה מבקש לתרופות האלופטיות, מניסיוני אלה עובדות מצויין ודי מהר (בין 3-7 ימי טיפול). אופן שימוש - טיפה אחת לכל עין X 3 פעמים ביום . gencydo - אסור לשימוש אצל אנשים עם רגישות למשפחת ההדרים וכן אצל מי שיש ירידה בהפרשות מהעין (יובש). תופעת לוואי אפשרית (בעיקר לבעלי יובש בעיניים) - תחושת בעירה קלה בעיניים מייד עם הזלפת הטיפות- הרגשה זו תחלוף תוך זמן קצר ואין עם זה בעיה. euphresia - אין איסורים והתוויות נגד וגם כאן תיתכן תחושת בעירה שתחלוף תוך זמן קצר. בריאות טובה, צחי אשרוב 0544546665

מנהל פורום תרופות הומאופתיות