אסטמה ילדים

דיון מתוך פורום  תרופות הומאופתיות

25/12/2012 | 09:41 | מאת: מרינה

שלום רב! לבתי בת 9 גילו אסטמה. אנו מעוניים בטיפול הומיאופטי. אנו גרים בבאר-שבע.

שלום מרינה, יש הרבה תבריאים הומיאופטיים לטיפול באסטמה. אני ממליץ על פגישה עם איש מקצוע בבאר שבע (אגב, גם לקופות החולים יש מטפלים מצויינים ) שיתן את הטיפול המתאים . בכל מקרה יש חשיבות להתייחס גם לתזונה כבסיס לבריאות איתנה. כל טוב, צחי אשרוב 0544546665

25/12/2012 | 21:07 | מאת: מרינה

לצערי הרב איני שייכת לקופת חולים מכבי ואין להם רופא הומייאופט בבאר שבע למרות שיש ל מכבי זהב, לכן רציתי לקבל המלצה למומחה שמקבל בבאר שבע באופן פרטי

מנהל פורום תרופות הומאופתיות